📌Зустріч з послом Хорватії пані Аніцою Джамич

Сьогодні, спiльно з Головою Одеської ОДА Максимом Куцим, Маслов Юрій Костянтинович – доктор політичних наук та професор нашого університету, провели дуже цікаву зустріч з послом Хорватії пані Аніцою Джамич.
Хорватія в цьому році прийняла головування в Стратегії ЄС для Дунайського регіону (EU Strategy for the Danube Region), що співпало з 10-річним ювілеєм цієї найважливішої макрорегіональної програми.
Пані посол високо оцінила успіхи Одеської області в імплементації Дунайської стратегії. Особливо її вразив той факт, що в українській частині Придунав’я за останній рік площа природоохоронних територій збільшилася на 3,6 тис. га, що дозволило Одещині впевнено зайняти лідируючі позиції у втіленні директив Паризького кліматичного протоколу.
Аніца Джамич висловила підтримку фестивалю Odessa Classics і готовність стати партнером заходу в 2021 році.
З величезним задоволенням представив наш Одеський національний економічний університет, як базовий науковий центр в Україні по дослідженням у Дунайському регіоні.
Домовились про можливості співпраці з хорватськими університетами щодо системи подвійних дипломів, а також про партнерство ОНЕУ в Дунайській транснаціональній програмі INTEREG.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *