📌На обліково-економічному факультеті в 74-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників студенти вшанували пам’ять загиблих🥀

12 квітня 2018 року на обліково-економічному факультеті в 74-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників студенти 1 курсу вшанували пам’ять загиблих та представили дуже цікаві презентації.

Студенти 2 курсу ОЕФ поклали квіти до пам’ятника Невідомому матросу в пам’ять про подвиги визволителів нашого рідного міста!

У цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани нашим дідусям та прадідам. Ми щиро пишаємося великою історією нашого міста. Одесити завжди вирізнялися талантом і розумом, привітністю та гостинністю, професіоналізмом і працездатністю, а головне – високим почуттям гідності та любові до Батьківщини!

Від усієї душі бажаю нашим дорогим ветеранам міцного здоров’я, довгих років життя, якомога довше залишатися в строю. Подвиг визволителів і ціну, яку вони заплатили за наше щастя не можна забувати!

Дякуємо деканату ОЕФ за організацію заходу, а також всім студентам-учасникам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *