241 Готельно-ресторанна справа (магістратура)

Освiтнi програми

  1. Управління готельним та ресторанним бізнесом

У роботі у готельно-ресторанній галузі є свої переваги та труднощі

 

Магістр денної форми навчання: галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Прийом у обсязі 25 осіб.

 

Ким можуть працювати випускники:

Посада Зарплатня
Менеджер з готельної справи 13 000 грн
Керуючий готелем 20 000 грн
Керуючий кафе 20 000 грн
Адміністратор готелю (портьє) 10 000 грн
Адміністратор ресторану 12 000 грн
Хостесс 11 000 грн
Спеціаліст з готельної справи 14 000 грн
Спеціаліст з ресторанної справи 15 000 грн
Інспектор з контролю за якістю 12 000 грн
Спеціаліст з готельного обслуговування 15 000 грн
Спеціаліст з організації дозвілля 15 000 грн

Копилов Матвій – начальник відділу продажів готелю «Чорне море» (Парк Шевченка), м. Одеса, Україна.

Дар’я Наливайко – менеджер з продаж та маркетингу готелю «Панорама де Люкс», м. Одеса, Україна.

Борносус Ігор – консьєрж готелю «Ріц Карлтон», м. Сянган (Гонконг), КНР.

Барнікова Ганна – приватний кондитер, м. Вікторія, Австралія.

Любковська Надія – старший партнерський директор у «Тапгерінг», м. Лас Вегас, США.

Магістр

Контактні особи:

к.е.н., доцент Давиденко Ірина Володимирівна

+38 050 143 94 44

к.е.н., доцент Нєчева Наталья Валеріївна

+38 068 002 18 32 (VIBER/TELEGRAM)

Складові конкурсного балу при вступі
1. МТНК 0,5
2. Фахове вступне випробування 0,5

Ähnliches Foto