Супрученко Ольга Леонидовна

Супрученко Ольга Леонидовна преподаватель кафедры бухгалтерского учета и аудита

УРОВЕНЬ НАУЧНОЙ И ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ АКТИВНОСТИ

Образование: Одесский национальный экономический университет

Опыт работы: работает на кафедре бухгалтерского учета и аудита в должности преподавателя с 2013 года.

Дисциплины, которые преподаются: «Бухгалтерский учет», «Управленческий учет», «Консолидация финансовой отчетности», «Отчетность предприятий», «1С Бухгалтерия платформа 8.2», «Теория контроля», учебная практика в условиях учебно — тренингового предприятия «Супер-Нова ».

Направления научных исследований: учет, аудит и контроль.

Основные научные публикации:

  1. Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. — № 12 (191). – С. 72-81. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
  2. Лижавська О. Л. Економічна сутність категорії «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Збірник матеріалів VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Трансформаційні процеси в економіці держави та регіонів» . – Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2013. – С. 180-181. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2994
  3. Супрученко О. Л. Електронне меню як засіб удосконалення системи замовлень на підприємствах ресторанного господарства / О. Л. Супрученко // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу у контексті євроінтеграції: матеріали науково-практичної конференції. – Одеса, 2014. – С. 84-86. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2405
  4. Супрученко О. Л. Еволюція розвитку категорії «витрати» та напрямки її удосконалення на підприємствах ресторанного господарства / О. Л. Супрученко // Облік і контроль у системі управління економічною стійкістю підприємств в умовах глобалізації: монографія / за ред. д.е.н., професора В. Ф. Максімової. – Одеса: ОНЕУ, 2014. – С. 88-105. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2992
  5. Супрученко О. Л. Підходи до класифікації витрат на підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. Л. Супрученко // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2015. — № 3. – Режим доступу: http://global-national.in.ua/archive/3-2015/186.pdf http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2993
  6. Супрученко О. Л. Функціональні можливості складання калькуляційних карток у програмних продуктах R-Keeper, Iiko, Barboss / О. Л. Супрученко // Тези доповідей VII Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні кризові явища в економіці і проблеми облікового, контрольного і аналітичного забезпечення управління підприємством». – Луцьк: Луцький національний технічний університет, 2015. – С. 229-231. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3144
  7. Супрученко О.Л. Влияние организационно-технологических особенностей на организацию системы учета и контроля расходов предприятий, которые изготавливают и реализуют продукты питания / О.Л. Супрученко // Экономика и практический менеджмент в России и за рубежом: Материалы II Международной научно-практической конференции: Коломна, 30 апреля 2015 г. – Коломна: Коломенский институт (филиал) ФГБОУ ВПО «Московский государственный машиностроительный университет (МАМИ)», 2015. – С. 125-128.