ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА |
НП |
ЕКОНОМІКА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ |
ОПП |
1 Курс |
Шифр у НП |
Обов’язкові дисципліни |
Силабуси |
ЗП1 |
Основи академічного письма |
Посилання |
ЗП2 |
Філософія |
Посилання |
ЗП3 |
Теорія держави і права |
Посилання |
ЗП4 |
Психологія ділового спілкування |
Посилання |
ЗП5 |
Вступ до фаху |
Посилання |
ЗП6 |
Фізичне виховання |
Посилання |
ЗП7 |
Вища математика та теорія ймовірностей |
Посилання |
ЗП8 |
Іноземна мова |
Посилання |
ЗП9 |
Історія економічної думки |
Посилання |
ЗП10 |
Інформатика |
Посилання |
ЗП11 |
Загальна економічна теорія |
Посилання |
ЗП12 |
Екологія |
Посилання |
ЗП13 |
Управління конфліктами |
Посилання |
2 Курс |
Шифр у НП |
Обов’язкові дисципліни |
Силабуси |
ПП1 |
Туристичні ресурси України |
Посилання |
ПП2 |
Основи біохімії та безпеки харчування |
Посилання |
ПП3 |
Технологія продукції ресторанного господарства |
Посилання |
ПП4 |
Товарознавство |
Посилання |
ПП5 |
Організація готельного господарства |
Посилання |
ПП6 |
Курсова робота з організації готельного господарства |
Посилання |
ПП7 |
Історія туризму та гостинності |
Посилання |
ПП8 |
Організація ресторанного господарства |
Посилання |
Шифр у НП |
Вибіркові дисципліни (3) |
Силабуси |
|
3 семестр (2 дисципліни) |
|
ВК1 |
Історія світової культури |
Посилання |
ВК2 |
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства |
Посилання |
ВК3 |
Друга іноземна мова (Німецька мова) |
Посилання |
ВК4 |
Друга іноземна мова (Французська мова) |
Посилання |
|
4 семестр (1 дисципліна) |
|
ВК5 |
Організація анімаційної діяльності |
Посилання |
ВК6 |
Організація дозвілля |
Посилання |
3 Курс |
Шифр у НП |
Обов’язкові дисципліни |
Силабуси |
ПП8 |
Організація ресторанного господарства |
Посилання |
ПП9 |
Курсова робота з організації ресторанного господарства |
Посилання |
ПП10 |
Інформаційні системи і технології в туризмі та ГРС |
Посилання |
ПП11 |
Міжнародна готельна індустрія |
Посилання |
ПП12 |
Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів |
Посилання |
ПП13 |
Іноземна мова професійного спілкування |
Посилання |
ПП14 |
Облік в туризмі та ГРС |
Посилання |
ПП15 |
Статистика туризму та ГРБ |
Посилання |
Шифр у НП |
Вибіркові дисципліни (4) |
Силабуси |
|
5 семестр (2 дисципліни) |
|
ВК7 |
Організація екскурсійної діяльності |
Посилання |
ВК8 |
Комунікації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі |
Посилання |
ВК9 |
Економіка туризму |
Посилання |
ВК10 |
Організація курортної справи |
Посилання |
|
6 семестр (2 дисципліни) |
|
ВК11 |
Правове регулювання туристичної діяльності |
Посилання |
ВК12 |
Організація підприємницької діяльності в туризмі та готельно-ресторанному господарстві |
Посилання |
ВК13 |
Гігієна і санітарія в галузі |
Посилання |
ВК14 |
Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель |
Посилання |
4 Курс |
Шифр у НП |
Обов’язкові дисципліни |
Силабуси |
ПП16 |
Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі |
Посилання |
ПП17 |
Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі |
Посилання |
ПП18 |
Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування |
Посилання |
ПП19 |
Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства |
|
ПП20 |
Економіка готельно-ресторанного бізнесу |
Посилання |
ПП21 |
Менеджмент в туризмі та готельно-ресторанній справі |
Посилання |
Шифр у НП |
Вибіркові дисципліни (3) |
Силабуси |
|
7 семестр (2 дисципліни) |
|
ВК15 |
Економіка підприємства |
Посилання |
ВК16 |
Стандартизація, сертифікація і метрологія |
Посилання |
ВК17 |
Іміджеологія та PR в туризмі та ГРБ |
Посилання |
ВК18 |
Управління якістю продукції ресторанного господарства |
Посилання |
|
8 семестр (1 дисципліна) |
|
ВК19 |
Гастрономічний туризм |
Посилання |
ВК20 |
Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства |
Посилання |