ОНЕУ — партнер громадської організації «Українські крила»

Вас вітає ОНЕУ! 🙋‍♀️💙

ОНЕУ — партнер 🌐 громадської організації «Українські крила»

🌐 В ОНЕУ відбулося урочисте відкриття довгоочікуваного проєкту «Посилення спроможності жінок, також із числа внутрішньо переміщених осіб для інтеграції та адаптації в умовах війни» за підтримки Агентства ООН  у справах біженців на території міста Одеси.

Ректор Одеського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Анатолій Іванович Ковальов особисто привітав наших партнерів і зазначив, що університет радий допомогти сучасним жінкам, які відіграють важливу роль у вирішенні актуальних проблем під час воєнного стану.

✔️ Викладачі ОНЕУ із задоволенням підтримують цей проєкт для кращого розуміння цього важливого питання.

У заході також взяли участь:

🔹Попова Марія Федорівна — представник Уповноваженого ВРУ з прав людини в Одеській області.
🔹Інна Чернишева — регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини в Одеській області, яка відповідає за захист прав осіб, постраждалих від збройної агресії, у регіональному Представництві.
🔹Коренєв Микита Сергійович — директор Одеського обласного центру зайнятості, який активно допомагає внутрішньо переміщеним жінкам знайти свій шлях у новому житті.
🔹Гребнева Діана Сергіївна — співзасновниця ГО «Українські крила», викладач кафедри економіки, права та управління бізнесом.
🔹 Губанова Злата Сергіївна — співзасновниця ГО «Українські крила».

Ми щиро дякуємо нашим партнерам, які дали нам змогу долучитися до цього вагомого заходу! 🎉

Ваш університет 💙🎓

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *