Освiтнi програми
- Управління готельним та ресторанним бізнесом
У роботі у готельно-ресторанній галузі є свої переваги та труднощі


Ким можуть працювати випускники:
- Менеджер з готельної справи – 13 000 грн
- Керуючий готелем – 20 000 грн
- Керуючий кафе – 20 000 грн
- Адміністратор готелю (портьє) – 10 000 грн
- Адміністратор ресторану – 12 000 грн
- Хостесс – 11 000 грн
- Спеціаліст з готельної справи – 14 000 грн
- Спеціаліст з ресторанної справи – 15 000 грн
- Інспектор з контролю за якістю – 12 000 грн
- Спеціаліст з готельного обслуговування – 15 000 грн
- Спеціаліст з організації дозвілля – 15 000 грн
Копилов Матвій – начальник відділу продажів готелю «Чорне море» (Парк Шевченка), м. Одеса, Україна.
Дар’я Наливайко – менеджер з продаж та маркетингу готелю «Панорама де Люкс», м. Одеса, Україна.
Борносус Ігор – консьєрж готелю «Ріц Карлтон», м. Сянган (Гонконг), КНР.
Барнікова Ганна – приватний кондитер, м. Вікторія, Австралія.
Любковська Надія – старший партнерський директор у «Тапгерінг», м. Лас Вегас, США.
Магістр
