Готельно-ресторанна справа (магістратура)

Освiтнi програми

  1. Управління готельним та ресторанним бізнесом

У роботі у готельно-ресторанній галузі є свої переваги та труднощі

 

Магістр денної форми навчання: галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Прийом у обсязі 25 осіб.

 

Ким можуть працювати випускники:

  • Менеджер з готельної справи – 13 000 грн
  • Керуючий готелем – 20 000 грн
  • Керуючий кафе – 20 000 грн
  • Адміністратор готелю (портьє) – 10 000 грн
  • Адміністратор ресторану – 12 000 грн
  • Хостесс – 11 000 грн
  • Спеціаліст з готельної справи – 14 000 грн
  • Спеціаліст з ресторанної справи – 15 000 грн
  • Інспектор з контролю за якістю – 12 000 грн
  • Спеціаліст з готельного обслуговування – 15 000 грн
  • Спеціаліст з організації дозвілля – 15 000 грн

Копилов Матвій – начальник відділу продажів готелю «Чорне море» (Парк Шевченка), м. Одеса, Україна.

Дар’я Наливайко – менеджер з продаж та маркетингу готелю «Панорама де Люкс», м. Одеса, Україна.

Борносус Ігор – консьєрж готелю «Ріц Карлтон», м. Сянган (Гонконг), КНР.

Барнікова Ганна – приватний кондитер, м. Вікторія, Австралія.

Любковська Надія – старший партнерський директор у «Тапгерінг», м. Лас Вегас, США.

Магістр

Ähnliches Foto