Дикий Павло Дмитрович

 

Дикий
Павло Дмитрович
викладач

📌Досягнення у професійній діяльності

📌Вища освіта

Одеський державний економічний університет, 1998 р., за спеціальністю «Банківська справа» з присвоєнням кваліфікацію економіст.
Вища школа ділового адміністрування, 1999 р., фахівець з питань торгівлі цінними паперами
Одеський державний університет ім. І.І. Мечникова, 2000 р., за спеціальністю «Правознавство» з присвоєнням кваліфікацію юрист.
Wyzsza Szkola Informatyki Umiejetnosci w Lodzi, 2016 р., manager projektow europejskich w perspektywie budzetowej 2014-2020

 

📌Досвід роботи

1998 — 2000 р. р. — Банк «Надра» філія в м. Одеса, економіст, потім керівник відділу цінних паперів;
2000 — 2001 р.р «АвіатекБанк» філія в м. Одеса, керівник відділу цінних паперів;
2001 — 2002 р. р. Фондова компанія «Грост», м. Київ, заступник директора з фінансів
2002 — 2003 р. р., ТОВ «Новагро», м. Одеса, закупка зернових, переробка в муку, постачання на хлібзаводи, директор
2003 — 2005 р. р., ТОВ «УкрКава» м. Іллічівськ, організація проектування і будівництва заводу повного циклу з виробництва розчинної кави, директор
2005 — 2006 р. р., ТОВ «Ростдорстрой», м. Одеса, будівництво і ремонт автодоріг, фінансовий директор
2006 — 2016 р. р., ТОВ «УкрКава», м. Чорноморськ, будівництво завода розчинної кави, запуск в експлуатацію, вихід на виробничі потужності, вивод на, ринок нової ТМ Lacomba, директор;
2016 — по тепер, Підприємець, ФОП Дикий П.Д., мережа міні цехів-магазинів Смажарень в м.Одеса, ТМ «Смажимо Каву в Одесі», співзасновник, керівник.
📌Дисципліни
• Кавовий стартап;
• Навчально-ознайомча практика «Вступ до фаху».
📌Підвищення кваліфікації
Сервісна діяльність у галузі HoReCa, 2024 р. Кількість навчальних годин — 60 (2 ECTS)
Гастрономія, 2024 р. Кількість навчальних годин — 60 (2 ECTS)

📌Дисципліни

  • Економіка туризму;
  • Туризмологія;
  • Конкурентоспроможність підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

📌Підвищення кваліфікації

Сервісна діяльність у галузі HoReCa, 2024 р. Кількість навчальних годин — 60 (2 ECTS)
Гастрономія, 2024 р. Кількість навчальних годин — 60 (2 ECTS)

📌Тренінги, семінари, конференції, гранти, відзнаки, нагороди

— навчальний курс «Управління Європейськими проектами в фінансовій перспективі ЄС 2014-2020» (березень 2016 — листопад 2016);
— навчальний курс «Рівність можливостей в проектах Європейського Союзу» (11.11.2016 р.).

📌Наукові інтереси

Розвиток кавового бізнесу