ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА | НП | |
ЕКОНОМІКА ТА ОРГІНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ | ОПП | |
1 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ЗП1 | Основи академічного письма | |
ЗП2 | Економічна історія | |
ЗП3 | Вступ до фаху | |
ЗП4 | Філософія | |
ЗП5 | Психологія ділового спілкування | |
ЗП6 | Іноземна мова | |
ЗП7 | Управлінська економіка | |
ЗП8 | Вища математика | |
ЗП9 | Загальна економічна теорія | |
ЗП10 | Інформатика | |
ЗП11 | Теорія держави і права | |
ЗП12 | Екологія | |
ЗП13 | Безпека життєдіяльності. Цивільний захист | |
ПП1 | Основи біохімії та безпеки харчування | |
ПП2 | Технологія продукції ресторанного господарства | |
ПП3 | Товарознавство | |
ПП4 | Організація готельного господарства | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни (2) | Силабуси |
ВК1 | Історія світової культури | |
ВК2 | Екологічний туризм | |
ВК4 | Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства | |
ВК5 | Друга іноземна мова (Німецька мова) | |
ВК6 | Друга іноземна мова (Французька мова) | |
2 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ЗП6 | Іноземна мова | |
ЗП7 | Управлінська економіка | |
ЗП12 | Екологія | |
ЗП13 | Безпека життєдіяльності. Цивільний захист | |
ПП2 | Технологія продукції ресторанного господарства | |
ПП3 | Товарознавство | |
ПП4 | Організація готельного господарства | |
ПП5 | Історія туризму та гостинності | |
ПП6 | Організація ресторанного господарства | |
ПП11 | Міжнародна готельна індустрія | |
ПП12 | Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів | |
ПП13 | Іноземна мова професійного спілкування | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни ( ) | Силабуси |
ВК3 | Організація курортної справи | |
ВК7 | Організація анімаційної діяльності | |
ВК8 | Організація екскурсійної діяльності | |
ВК9 | Організація підприємницької діяльності в туризмі та готельно-ресторанному господарстві | |
3 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ПП8 | Організація ресторанного господарства | |
ПП10 | Інформаційні системи і технології в туризмі та ГРС | |
ПП11 | Міжнародна готельна індустрія | |
ПП12 | Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів | |
ПП13 | Іноземна мова професійного спілкування | |
ПП14 | Бухгалтерський облік | |
ПП15 | Статистика туризму та ГРБ | |
ПП16 | Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі | |
ПП17 | Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі | |
ПП18 | Бізнес-планування в туризмі та ГРБ | |
ПП19 | Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування | |
ПП20 | Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни (3) | Силабуси |
ВК10 | Економіка підприємства | |
ВК11 | Гігієна і санітарія в галузі | |
ВК12 | Стандартизація, сертифікація і метрологія | |
ВК13 | Іміджеологія та PR в туризмі та ГРБ | |
4 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ЗП 14 | Управління конфліктами | |
ПП16 | Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі | |
ПП17 | Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі | |
ПП18 | Бізнес-планування в туризмі та ГРБ | |
ПП19 | Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування | |
ПП20 | Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства | |
ПП21 | Менеджмент в туризмі та готельно-ресторанній справі | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни | Силабуси |
ВК14 | Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель | |
ВК15 | Економіка готельно-ресторанного бізнесу | |
ВК16 | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства | |
ВК17 | Управління якістю продукції ресторанного господарства | |
ВК18 | Комунікації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | |
ВК19 | Економіка туризму |
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА | НП | |
ЕКОНОМІКА ТА ОРГІНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ | ОПП | |
1 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ЗП1 | Основи економічного письма | |
ЗП2 | Історія економічної думки | |
ЗП3 | Вступ до фаху | |
ЗП4 | Філософія | |
ЗП5 | Психологія ділового спілкування | |
ЗП6 | Іноземна мова | |
ЗП7 | Управлінська економіка | |
ЗП8 | Вища математика | |
ЗП9 | Загальна економічна теорія | |
ЗП10 | Інформатика | |
ЗП11 | Теорія держави і права | |
ЗП12 | Екологія | |
ПП1 | Туристичні ресурси України | |
ПП2 | Основи біохімії та безпеки харчування | |
ПП3 | Технологія продукції ресторанного господарства | |
ПП4 | Товарознавство | |
ПП5 | Організація готельного господарства | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни (2) | Силабуси |
ВК1 | Історія світової культури | |
ВК2 | Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства | |
ВК3 | Друга іноземна мова (Німецька мова) | |
ВК4 | Друга іноземна мова (Французька мова) | |
2 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ЗП6 | Іноземна мова | |
ЗП7 | Управлінська економіка | |
ЗП12 | Екологія | |
ПП3 | Технологія продукції ресторанного господарства | |
ПП4 | Товарознавство | |
ПП5 | Організація готельного господарства | |
ПП6 | Історія туризму та гостинності | |
ПП7 | Організація ресторанного господарства | |
ПП12 | Міжнародна готельна індустрія | |
ПП13 | Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів | |
ПП13 | Іноземна мова професійного спілкування | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни | Силабуси |
ВК5 | Організація анімаційної діяльності | |
ВК6 | Організація дозвілля | |
ВК7 | Організація екскурсійної діяльності | |
ВК8 | Комунікації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі | |
ВК9 | Економіка туризму | |
ВК10 | Організація курортної справи | |
3 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ПП11 | Інформаційні системи і технології в туризмі та ГРС | |
ПП12 | Міжнародна готельна індустрія | |
ПП13 | Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів | |
ПП13 | Іноземна мова професійного спілкування | |
ПП14 | Облік в туризмі та ГРС | |
ПП15 | Статистика туризму та ГРБ | |
ПП16 | Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі | |
ПП17 | Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі | |
ПП18 | Економіка готельно-ресторанного бізнесу | |
ПП19 | Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування | |
ПП20 | Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни (2) | Силабуси |
ВК11 | Правове регулювання туристичної діяльності | |
ВК12 | Організація підприємницької діяльності в туризмі та готельно-ресторанному господарстві | |
ВК13 | Гігієна і санітарія в галузі | |
ВК14 | Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель | |
4 Курс | ||
Шифр у НП | Обов’язкові дисципліни | Силабуси |
ЗП 13 | Управління конфліктами | |
ПП16 | Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі | |
ПП17 | Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі | |
ПП18 | Економіка готельно-ресторанного бізнесу | |
ПП19 | Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування | |
ПП20 | Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства | |
ПП21 | Менеджмент в туризмі та готельно-ресторанній справі | |
Шифр у НП | Вибіркові дисципліни | Силабуси |
ВК15 | Економіка підприємства | |
ВК16 | Стандартизація, сертифікація і метрологія | |
ВК17 | Іміджеологія та PR в туризмі та ГРБ | |
ВК18 | Управління якістю продукції ресторанного господарства | |
ВК19 | Гастрономічний туризм | |
ВК20 | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства |