Мостова Катерина Антонівна

Мостова Катерина Антонівна
доктор філософії, ст. викладач

💡Досягнення у професійній діяльності

📌Вища освіта

Одеський національний економічний університет, 2020 р., диплом магістра за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

📌Науковий ступінь

Доктор філософії

📌Тема дисертації та рік захисту: «Формування інтегрованої системи управління якістю послуг підприємств ресторанного бізнесу», 2025 р.

📌Досвід роботи:

📌Дисципліни

– Доступність у сфері туризму та гостинності;

– Навчально-економічна практика;

– Організація ресторанного господарства.

📌Підвищення кваліфікації

  1. Сертифікат учасника (№ 58/25) Школи молодого науковця Одещини (8 год. / 0,27 кредит ECTS) 26-28.02.2025 online;
  2. Сертифікат учасника Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Глокалізаційні аспекти інноваційного розвитку економіки» (6 год. / 0,2 кредит ECTS) 18.10.2024 Одеса, ОНЕУ;
  3. Сертифікат учасника Всеукраїнської науково-практичної конференції на тему: «Економіка країни в умовах глобальних викликів: наукові підходи та практика реалізації» 06.09.2024 Одеса, ОНУ ім. Мечникова. 
  4. Сертифікат учасника ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові проблеми господарювання на мікро-, мезо- та мікроекономічному рівнях» (15 год. / 0,5 кредит ECTS) 25-26.04.2024 Одеса, ОНЕУ;

5. International certificate (#21 014) of active participation in the XXI International Scientific Internship Program «Nobel Laureates: Studying Experience and Professional Achievements for Forming a Successful Personality and Transforming of the World”, (180 hours / 6 ECTS credits) March 5-April 20, 2024, online.

📌Наукові інтереси: Управління якістю послуг підприємств сфери туризму та гостинності.

📌Вибрані публікації

  1. Мостова К. А. Концептуальні підходи до формування інтегрованої системи управління якістю послуг підприємств ресторанного бізнесу. Науковий вісник Одеського національного економічного університету. 2024. № 11 (324). С. 7-14. (0,59 д.а.).
  2. Мостова К. А.  Трансформація та удосконалення методів і форм управлінської діяльності в ресторанному бізнесі. «Інтернаука». Серія: «Економічні науки». 2023. № 10. Ч. 78. С. 145-154 (0,97 д.а.). 
  3. Мостова К. А., Бедрадіна Г. К.  Моделювання управлінських рішень на підприємствах ресторанного бізнесу.  Науковий вісник Одеського національного економічного університету. 2023. № 1-2. С. 100-107. (0,65 д.а.). 
  4. Мостова К. А., Бедрадіна Г. К. Оцінювання якості функцій управління на підприємствах ресторанного бізнесу.  Економіка та суспільство. 2021. Вип. 34. (0,25 д.а.).

📌Посилання на профіль

Scopus ID 

Researcher id 

Google Scholar id

Web of Science

ORCID ID