076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Молодший бакалавр 
Спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля»
 Спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спрямована на підготовку фахівців з організації власного бізнесу і успішного ведення підприємницької діяльності в різних сферах національної економіки.
Освітня програма «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Опис
Програма навчає організації та ефективного веденню бізнесу в різних сферах та галузях економіки (наприклад, з виробництва або вирощування продукції, торгівлі, надання послуг, консалтингу тощо) різного масштабу та форми власності.
Під час навчання широко використовуються тренінги, робота у віртуальному підприємстві, ділові ігри, кейси; застосовується практичний досвід провідних лекторів під час проведення майстер-класів за окремими темами курсів навчальних планів.
Знання і вміння Програма спрямована на підготовку фахівців широкого профілю, спроможних створити та розвинути власне торгове підприємство, як у офлайн, так і у онлайн просторі, а також займати управлінські посади на провідних торговельних підприємствах України; започаткувати власну справу, масштабувати власний бізнес або реалізувати себе на управлінсько-адміністративних посадах на підприємствах, установах, організаціях, а також в органах державної влади й управління та місцевого самоврядування.
ДИСЦИПЛІНИ

17.02.22 відбулась зустріч з представниками компанії HYS Enterprise з приводу подальшого співробітництва у проведенні майстер-класів та пітчингів для слухачів Startup University.
Обговорювали потреби підприємства щодо перспектив розвитку дуальної освіти в ОНЕУ.
Дякуємо:
Юрій Варчинський, голова та засновник HYS Enterprise, співзасновник компанії 4City, інвестор HYS Ventures
Катерина Мартин, проєктний менеджер в HYS Enterprise
Оксана Лабунська, освітній менеджер в HYS Enterprise
 

Контактні особи:

Танасюк Ірина Михайлівна

 050-686-26-49 (VIBER)

Каражия Едуард Андрійович

050-950-44-38 (Viber,Telegram,WhatsApp)

093-654-67-83

Перелік конкурсних предметів (вступних іспитів )

Бюджет / контракт 

Вагові коефіцієнти 
1. Українська мова та література 0,40
2. Математика або історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія 0,50