071 «Облік і оподаткування»

Молодший бакалавр
Спеціальність «Облік і оподаткування»
Актуальність спеціальності обумовлена тим, що на кожному підприємстві (незважаючи на його розмір) ведеться облік, а професія бухгалтера входить в десятку найбільш затребуваних професій. Фахівець з обліку та оподаткування – незамінний працівник на будь-якому підприємстві, його робота пов’язана зі створенням інформації та прийманням управлінських рішень на підставі її кваліфікованої обробки.
Освітня програма  «Облік і аудит»
Опис Програма спрямована на фундаментальну теоретичну та базову практичну підготовку фахівців зі спеціальності «Облік і оподаткування», що дасть змогу здобувачам освітньої програми бути конкурентоспроможними на ринку праці та відповідати вимогам роботодавців сьогодення незалежно від організаційно-правової форми та форми власності підприємства.

ОП «Облік і аудит» орієнтована на актуальні міжнародні тенденції розвитку обліку, аудиту, аналізу. Високий науковий і методичний потенціал, тісні зв’язки з роботодавцями та з бізнес-середовищем, у тому числі з міжнародними аудиторськими компаніями, творчий підхід викладачів та студентів, відповідність сучасним міжнародним освітнім вимогам та стандартам – все це основа якісної економічної освіти в ОНЕУ.

 Знання та вміння  Вирішення здобувачами практичних питань у сфері обліку і оподаткування, що забезпечується ґрунтовною теоретичною базою, практичними навичками та загальними і базовими професійними компетентностями.
ДИСЦИПЛІНИ

Випускники даної ОП можуть обіймати посади, які пов’язані з бухгалтерським обліком, оподаткуванням, аналізом, зокрема:

  • асистент бухгалтера-експерта
  • бухгалтер та касир-експерт
  • реєстратор бухгалтерських даних
  • статистик-обліковець та конторський службовець, що займається фінансовими операціями
  • касир в банках та інкасатор
  • збирач податків.

Контактна особа:

к.е.н.. доцент кафедри Бухгалтерського обліку та аудиту

Заступник декана ФМОІТ

Черкашина Тетяна  Володимирівна

098-674-02-82 (VIBER/TELEGRAM)

Перелік конкурсних предметів (вступних іспитів )

Бюджет / контракт 

Вагові коефіцієнти 
1. Українська мова та література 0,40
2. Математика або історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія 0,50