Освiтнi програми
- Управління готельним та ресторанним бізнесом
У роботі у готельно-ресторанній галузі є свої переваги та труднощі


Ким можуть працювати випускники:
Посада | Зарплатня |
Менеджер з готельної справи | 13 000 грн |
Керуючий готелем | 20 000 грн |
Керуючий кафе | 20 000 грн |
Адміністратор готелю (портьє) | 10 000 грн |
Адміністратор ресторану | 12 000 грн |
Хостесс | 11 000 грн |
Спеціаліст з готельної справи | 14 000 грн |
Спеціаліст з ресторанної справи | 15 000 грн |
Інспектор з контролю за якістю | 12 000 грн |
Спеціаліст з готельного обслуговування | 15 000 грн |
Спеціаліст з організації дозвілля | 15 000 грн |
Копилов Матвій – начальник відділу продажів готелю «Чорне море» (Парк Шевченка), м. Одеса, Україна.
Дар’я Наливайко – менеджер з продаж та маркетингу готелю «Панорама де Люкс», м. Одеса, Україна.
Борносус Ігор – консьєрж готелю «Ріц Карлтон», м. Сянган (Гонконг), КНР.
Барнікова Ганна – приватний кондитер, м. Вікторія, Австралія.
Любковська Надія – старший партнерський директор у «Тапгерінг», м. Лас Вегас, США.
Магістр
