Готельно-ресторанна справа

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА НП
ЕКОНОМІКА ТА ОРГІНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ОПП
1  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ЗП1 Основи академічного письма
ЗП2 Економічна історія
ЗП3 Вступ до фаху
ЗП4 Філософія
ЗП5 Психологія ділового спілкування
ЗП6 Іноземна мова
ЗП7 Управлінська економіка
ЗП8 Вища математика
ЗП9 Загальна економічна теорія
ЗП10 Інформатика
ЗП11 Теорія держави і права
ЗП12 Екологія
ЗП13 Безпека життєдіяльності. Цивільний захист
ПП1 Основи біохімії та безпеки харчування
ПП2 Технологія продукції ресторанного господарства
ПП3 Товарознавство
ПП4 Організація готельного господарства
Шифр у НП Вибіркові дисципліни (2) Силабуси
ВК1 Історія світової культури
ВК2 Екологічний туризм
ВК4 Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства
ВК5 Друга іноземна мова (Німецька мова)
ВК6 Друга іноземна мова (Французька мова)
2  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ЗП6 Іноземна мова
ЗП7 Управлінська економіка
ЗП12 Екологія
ЗП13 Безпека життєдіяльності. Цивільний захист
ПП2 Технологія продукції ресторанного господарства
ПП3 Товарознавство
ПП4 Організація готельного господарства
ПП5 Історія туризму та гостинності
ПП6 Організація ресторанного господарства
ПП11 Міжнародна готельна індустрія
ПП12 Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів
ПП13 Іноземна мова професійного спілкування
Шифр у НП Вибіркові дисципліни (  ) Силабуси
ВК3 Організація курортної справи
ВК7 Організація анімаційної діяльності
ВК8 Організація екскурсійної діяльності
ВК9 Організація підприємницької діяльності в туризмі та готельно-ресторанному господарстві
3  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ПП8 Організація ресторанного господарства
ПП10 Інформаційні системи і технології в туризмі та ГРС
ПП11 Міжнародна готельна індустрія
ПП12 Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів
ПП13 Іноземна мова професійного спілкування
ПП14 Бухгалтерський облік
ПП15 Статистика туризму та ГРБ
ПП16 Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
ПП17 Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі
ПП18 Бізнес-планування в туризмі та ГРБ
ПП19 Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування
ПП20 Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства
Шифр у НП Вибіркові дисципліни (3) Силабуси
ВК10 Економіка підприємства
ВК11 Гігієна і санітарія в галузі
ВК12 Стандартизація, сертифікація і метрологія
ВК13 Іміджеологія та PR в туризмі та ГРБ
4  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ЗП 14 Управління конфліктами
ПП16 Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
ПП17 Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі
ПП18 Бізнес-планування в туризмі та ГРБ
ПП19 Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування
ПП20 Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства
ПП21 Менеджмент в туризмі та готельно-ресторанній справі
Шифр у НП Вибіркові дисципліни Силабуси
ВК14 Громадське  будівництво та інженерне обладнання будівель
ВК15 Економіка готельно-ресторанного бізнесу
ВК16 Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства
ВК17 Управління якістю продукції ресторанного господарства
ВК18 Комунікації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
ВК19 Економіка туризму
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА НП
ЕКОНОМІКА ТА ОРГІНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ОПП
1  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ЗП1 Основи економічного письма
ЗП2 Історія економічної думки
ЗП3 Вступ до фаху
ЗП4 Філософія
ЗП5 Психологія ділового спілкування
ЗП6 Іноземна мова
ЗП7 Управлінська економіка
ЗП8 Вища математика
ЗП9 Загальна економічна теорія
ЗП10 Інформатика
ЗП11 Теорія держави і права
ЗП12 Екологія
ПП1 Туристичні ресурси України
ПП2 Основи біохімії та безпеки харчування
ПП3 Технологія продукції ресторанного господарства
ПП4 Товарознавство
ПП5 Організація готельного господарства
Шифр у НП Вибіркові дисципліни (2) Силабуси
ВК1 Історія світової культури
ВК2 Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства
ВК3 Друга іноземна мова (Німецька мова)
ВК4 Друга іноземна мова (Французька мова)
2  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ЗП6 Іноземна мова
ЗП7 Управлінська економіка
ЗП12 Екологія
ПП3 Технологія продукції ресторанного господарства
ПП4 Товарознавство
ПП5 Організація готельного господарства
ПП6 Історія туризму та гостинності
ПП7 Організація ресторанного господарства
ПП12 Міжнародна готельна індустрія
ПП13 Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів
ПП13 Іноземна мова професійного спілкування
Шифр у НП Вибіркові дисципліни Силабуси
ВК5 Організація анімаційної діяльності
ВК6 Організація дозвілля
ВК7 Організація екскурсійної діяльності
ВК8 Комунікації в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
ВК9 Економіка туризму
ВК10 Організація курортної справи
3  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ПП11 Інформаційні системи і технології в туризмі та ГРС
ПП12 Міжнародна готельна індустрія
ПП13 Проектування та оснащення устаткуванням готелів та ресторанів
ПП13 Іноземна мова професійного спілкування
ПП14 Облік в туризмі та ГРС
ПП15 Статистика туризму та ГРБ
ПП16 Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
ПП17 Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі
ПП18 Економіка готельно-ресторанного бізнесу
ПП19 Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування
ПП20 Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства
Шифр у НП Вибіркові дисципліни (2) Силабуси
ВК11 Правове регулювання туристичної діяльності
ВК12 Організація підприємницької діяльності в туризмі та готельно-ресторанному господарстві
ВК13 Гігієна і санітарія в галузі
ВК14 Громадське  будівництво та інженерне обладнання будівель
4  Курс
Шифр у НП Обов’язкові дисципліни Силабуси
ЗП 13 Управління конфліктами
ПП16 Управлінські інформаційні системи в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі
ПП17 Маркетинг в туризмі та готельно-ресторанній справі
ПП18 Економіка готельно-ресторанного бізнесу
ПП19 Поглиблене вивчення іноземної мови професійного спрямування
ПП20 Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства
ПП21 Менеджмент в туризмі та готельно-ресторанній справі
Шифр у НП Вибіркові дисципліни Силабуси
ВК15 Економіка підприємства
ВК16 Стандартизація, сертифікація і метрологія
ВК17 Іміджеологія та PR в туризмі та ГРБ
ВК18 Управління якістю продукції ресторанного господарства
ВК19 Гастрономічний туризм
ВК20 Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства