Носаченко Олександр Анатолійович / Nosachenko Oleksandr
Вища освіта: Одеський національний економічний університет, 2011 р. Спеціальність – економіка підприємства, кваліфікація – економіст.
Науковий ступень: Доктор філософії, спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тема дисертації та рік захисту: «Управління резервами підвищення конкурентоспроможності торговельних підприємств», 2023
Досвід роботи: 3 роки.
Дисципліни: «Вступ до фаху», «Маркетинг».
Підвищення кваліфікації (вказати організацію та рік підвищення кваліфікації): –
Наукові інтереси: економіка підприємства, маркетинг, підприємництво, торгівля, управління.
Вибрані публікації:
1) Nosachenko A.A. (https://philarchive.org/archive/BEZNTI), Baldzhy M.D. (https://philarchive.org/archive/BEZNTI) System approach to reserve detection and evaluation in increasing competitiveness of wholesale trading enterprises. New trends in the economic systems management in the context of modern global challenges: collective monograph / Scientific edited by M. Bezpartochnyi. Sofia: VUZF Publishing House “St. Grigorii Bogoslov”, 2020. Р. 224–233. https://philarchive.org/archive/BEZNTI
2) Nosachenko A. (https://www.pw.plock.pl/Media/Files/KNES/Konferencja/Piekut-M.-Smentyna-N.-red.-Selected-issues-of-socio-economic-development-in-Poland-and-Ukraine.-Politechnika-Warszawska-Kolegium-Nauk-Ekonomicznych-i-Spolecznych-Plock) The attraction of innovations in order to identify reserves that can increase competitiveness in ukrainian and polish food industry enterprises. Selected Issues Of Socio-economic development in Poland and Ukraine: collective monograph / Scientific edited by Marlena Piekut, Nataliia Smentyna. Plock: PKN ORLEN S.A., 2020. P. 97–110. https://www.pw.plock.pl/Media/Files/KNES/Konferencja/Piekut-M.-Smentyna-N.-red.-Selected-issues-of-socio-economic-development-in-Poland-and-Ukraine.-Politechnika-Warszawska-Kolegium-Nauk-Ekonomicznych-i-Spolecznych-Plock
3) Nosachenko А. А. Detection of latent reserves of wholesale trade in food industry in conditions of economic crisis. Business Management. 2021. №3. P. 58-70.URL: https://bm.uni-svishtov.bg/title.asp?title=2690
4) Носаченко О.А. Інтегральна економічна стійкість підприємств харчової промисловості у конкурентному середовищі та показники її оцінювання. International Scientific Journal “Internauka”. Series: “Economic Sciences”. 2020. №12 (44). Т. 2. С. 71–76. https://www.inter-nauka.com/uploads/public/16123589515771.pdf
5) Носаченко О.А. Особливості формування сценаріїв розвитку підприємств харчової промисловості в кризових умовах господарювання. Економічний простір. 2020. №163. С. 92-96. https://doi.org/10.32782/2224-6282/163-16
6) Носаченко О.А. Теоретико-методологічні підходи до діагностики резервів підвищення конкурентоспроможності на оптових підприємствах харчової промисловості. Науковий вісник Одеського національного економічного університету. 2021. № 5-6 (282-283). С. 90-95. http://n-visnik.oneu.edu.ua/collections/2021/282-283/pdf/90-95.pdf
7) Носаченко О.А. (http://n-visnik.oneu.edu.ua/collections/2023/306-307/pdf/101-108.pdf), Ковальов А.І. (http://n-visnik.oneu.edu.ua/collections/2023/306-307/pdf/101-108.pdf) Методичні засади управління резервами підвищення конкурентоспроможності торговельних підприємств. Науковий вісник Одеського національного економічного університету. 2023. № 5-6. С. 101-108. http://n-visnik.oneu.edu.ua/collections/2023/306-307/pdf/101-108.pdf
Email: alex.nosachenko@ukr.net
Посилання на профіль:
ORCID (https://orcid.org/0000-0002-3461-5623)
Scopus (https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57225069511)