В Усатівській територіальній громаді на базі Усатівського ліцею імені П.Д. Вернидуба відбувся інформаційний захід за участю працівників Усатівської сільської ради на чолі з головою Юрієм Івановичем Маковейчуком. Представники Одеського національного економічного університету та Одеського обласного центру зайнятості презентували програми для безкоштовного навчання внутрішньо переміщених осіб, людей віком понад 45 років та учасників бойових дій.

Заступник декана факультету міжнародної економіки Олександр Носаченко та завідувачка кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Ірина Давиденко надали інформацію щодо навчання в Одеському національному економічному університеті та можливостей підвищення кваліфікації або здобуття нових знань і спеціальностей для зазначених категорій осіб. Начальниця відділу активної підтримки безробітних Одеського обласного центру зайнятості Діана Константиненко ознайомила присутніх із процедурою отримання ваучерів на навчання в університеті.

Крім того, під час зустрічі з представниками громади Ірина Давиденко розповіла про можливість участі в освітньому проєкті RapidSkills, який реалізується в ОНЕУ за ініціативи Національної туристичної організації України за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». У рамках цього проєкту всі охочі можуть безкоштовно пройти навчання в ОНЕУ за напрямами «Готельне господарство», «Харчове виробництво» та «Рітейл».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *