23 вересня студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом доцента кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнеса Кунділовської Т. А. відвідали делікатес-маркет Le Silpo.
Під час екскурсії керуюча маркетом Алла Альварадо розповіла студентам про принципи організації діяльності торговельної мережі «Сільпо-ФУД», про основні задачі управління та розвитку мережі, критерії відбору продукції преміального класу, формування асортименту товарів. Студенти мали змогу ознайомитись із виробництвом власної продукції – хлібопекарської, кондитерської, сирної, м’ясних та рибних страв та з асортиментом крафтової продукції вітчизняних виробників. Алла Олексіївна відповіла на всі запитання студентів, до того ж презентувала можливості професійної реалізації у мережі супермаркетів «Сільпо»
.
Щиро дякуємо організаторам події – менеджеру з персоналу Тетяні Волобуєвій та керуючій маркетом Le Silpo Аллі Альварадо за можливість отримати унікальну інформацію під час екскурсії.