📌Молоді вчені ОНЕУ взяли участь у роботі школи молодого науковця ООДА

Молоді вчені ОНЕУ Кулікова Єлизавета, Тарасова Христина, Сербіна Анастасія, Новак Ганна та Мостова Катерина взяли участь у роботі школи молодого науковця ООДА, яка почала свою роботу 26 квітня та була організована Радою молодих вчених при Одеській обласній адміністрації у партнерстві з Науковим товариством Одеського державного екологічного університету при підтримці Департаменту освіти і науки при ООДА. Школа дала можливість набути нових знань та навичок, особливо враховуючи тему перших спікерів.

Запрошені спікери на перший день школи:

◼️Наталя Власенко (https://www.facebook.com/natalia.vlasenko.18) – голова SMM-відділу проекту «Екологічне виховання молоді» (https://www.facebook.com/UkrEcoYoung/) в ОДЕКУ, гід по Одесі, член Всеукраїнської асоціації гідів, яка працює в сфері туризму з 2013 року. Наталя проводить тематичні екскурсії містом, знайомить іноземних гостей з Одесою, а у вільний час любить подорожувати й досліджувати Україну. Також Наталя є travel журналісткою, писала для видань Aeroplane і Total escape magazine, зараз веде авторську колонку для онлайн видання Folga. Сьогодні волонтер у новинному проєкті We Are Ukraine.

✔️ Тема доповіді: «Досвід роботи у соціальних мережах».

 

◼️Владислав Михайленко (https://www.facebook.com/mykhailenko.fameowner) – керівник відділу екологічної освіти проєкту «Екологічне виховання молоді» в ОДЕКУ, аспірант кафедри екології та охорони довкілля ОДЕКУ, член Наукового товариства ОДЕКУ, член ради молодих вчених при Одеській обласній адміністрації та член 10 ГЕР «Природничі науки» Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

✔️ Тема доповіді: «Tik-tok для науковця».

 
Наразі соціальні мережі – це потужний інструмент для просування себе як особистості, вченого, викладача, а також вони допомагають ще отримувати певні фінансові винагороди. Запрошені спікери поділилися своїм досвідом опанування соціальних мереж та показали певні лайфхаки при роботі з ними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *